EMB Testen

Deze behandeling is vanaf eind 2022 te boeken.

Hoe werkt een EMB test?

Met de morforlogische energetische bloedtest gaan we echt nog een stap verder op het gebied van vitaliteit en huidverbetering. Bij vele langdurige en vage klachten, komen veel problemen van binnenuit. De test geeft een compleet overzicht van jouw gezondheid en aanwezige gezondheidsproblemen. Uit de resultaten kunnen we aflezen wat we van binnenuit kunnen verbeteren en wat zal resulteren in een gezonder lichaam en mooie langdurige huid. De behandeling is efficiënter en korter en leidt vrijwel altijd tot een goed en blijvend resultaat.

Een EMB-bloedtest voeren wij uit een vingerprik. Er zijn maar een paar druppels bloed nodig voor de test. Hierna wordt de test opgestuurd naar het laboratorium en ontvangen wij meestal binnen 2 á 3 weken de uitslag. Deze uitslag gaan wij analyseren en uitwerken tot een passend advies voor jou, alvorens we dit met jou persoonlijk bespreken. De uitslagen zijn zowel energetisch als morfologisch gevalideerd. Daarna ga jij zelf aan de slag met de adviezen.

Wat kunnen we vinden in een EMB test?

Voeding/ orthomoleculair

Voeding en supplementen kunnen heel veel doen voor jouw lichaam maar ook voor jouw huid. Voor optimale huidverbetering is het veelal nodig om ook van binnenuit aan jouw huid te werken. Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten. Bij langdurige huidproblemen is het vaak belangrijk om beter te onderzoeken waar het probleem vandaan komt. Met een EMB test komen we veel te weten over de nutriënten en voedingsstoffen in jouw lichaam.

Deze behandeling is vanaf eind 2022 te boeken