Onze Merken

Alleen de beste merken en combinaties van ingrediënten komen bij ons in de clinic te staan. Ik ben extreem kritisch als het gaat om ingrediënten met wat ik er wel én vooral niet in wil hebben! Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat een fabrikant normaal omgaat met het milieu en hier aandacht voor heeft. Zoektochten duren soms lang, zelfs jaren, maar met trots vertel ik je graag meer over de merken die wij voeren binnen mijn bedrijf!

'Alleen de beste merken & combinaties van ingredienten.'

pHformula

pHformula is uniek vanwege het delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen.

Met pHformula kunnen milde behandelingen uitgevoerd worden om de huid te onderhouden, maar het biedt ook mogelijkheden voor intensieve behandelingen die zich volledig richten op het oplossen van diverse complexe huidproblemen. Denk hierbij aan acne, pigmentatie, rosacea, en huidveroudering. pHformula biedt unieke skin resurfacings met weinig downtime en maximaal resultaat!

Behandelfilosofie
Ons skin resurfacing systeem is gericht op de behoeften van jouw huid – of het nu gaat om anti-ageing, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost. pHformula heeft een ‘’layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten wordt thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘’outside in’’ en ‘’inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnenin de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt.) 

ScKIN Nutrition

Met ScKIN Nutrition ondersteunen we de huidverbetering van binnenuit. De Nederlandse oprichtster van ScKIN Nutrition heeft jarenlang een eigen huidpraktijk gehad, hier hielp zij klanten met problemen van de huid, echter vond zij de huidige markt in supplementen incompleet en vond zij dat dit veel beter kon en moest! Zonder te beperken in kwaliteit van de samenstellingen heeft zij een prachtig merk neergezet specifiek voor de huid en een vitaal lichaam.

 • Ondersteunt bij problemen met de huid
 • Helpt de hydratatie van de huid
 • Behoud de stevigheid van de huid
 • Een mooie huid begint van binnenuit
 • Natuurlijke huidverjonging
 • Draagt bij aan mooie haren en nagels
 • Helpt het haarvolume te verbeteren
 • Anti-ageing formule
 • Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd.
 • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.
MeLine kit - huisanalyse - producten - shop - Vital Skin Clinic - Huidverbetering - Bleiswijk - Lotte

MeLine

MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment vermindert kan worden. Naast de ongelooflijke resultaten op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels. MeLine biedt naast het verhelderen van algehele hyperpigmentatie ook specifieke behandelingen voor donkere kringen en lentigines. Door deze specifieke aanpak is MeLine succesvol in het behandelen van alle vormen van hyperpigmentatie!

Uit recent onderzoek kwam het resultaat dat naast erfelijke aanleg en hormonen de zon de grootste trigger is voor het ontstaan en opvlammen van zwangerschapsmaskers. Met verschillende doeltreffende ingrediënten kunnen deze triggers veelal gedempt worden. MeLine maakt gebruik van een combinatie van deze ingrediënten en is daarmee een van de meest effectieve lijn voor complexe

Heliocare

We noemen het geen zonbescherming, maar een lichtbescherming. Alle producten van Heliocare beschermen voor het gehele zichtbare lichtspectrum; UV-A, UV-B, Infraroodlicht en blauwlicht.

Na een tijd zoeken naar veilige, zuivere, fijn aanvoelende en koraal veilige zonbescherming ben ik uitgekomen bij Heliocare. In Nederland minder bekend, maar in Mexico het meest geadviseerde product door dermatologen. De geselecteerde producten van Heliocare zijn fijne én effectieve zonbeschermingen die goed aanvoelen, prettig ruiken, niet plakken, en effectieve ingrediënten bevatten. Ze beschermen de huid niet alleen, maar kunnen ook huidschade herstellen, dit is erg uniek!

​​Heliocare wordt binnen Nederland voornamelijk verkocht door artsen en huidtherapeuten, enkele schoonheidsspecialisten mogen dit ook, mits zij een hoop niveau aan kennis hebben.

 • Coral safe
 • Vrij van irriterende stoffen
 • Plakt niet
 • Verstopt de huid niet
 • Hersteld huidschade
 • De Pediatrics lijn is ook voor kinderen vanaf 3 maanden
 • Hoge antioxidanten werking

Experi-Senses

Experi-Senses is ontwikkelt om te voldoen aan de steeds grotere vraag naar uitsluitend natuurlijke en plantaardige producten. In de Massage- en Wellnessbranche wordt men steeds bewuster van het feit dat we meer zijn dan een lichaam en wordt het energetische aspect van de mens steeds belangrijker. Experi-Senses is ontwikkelt om juist het energetische aspect te benadrukken.

'Met onze unieke methode bereiken we jouw mooiste huid.'