Skin Treatments

Level 1 Skintreatments, Leevel 2 Skintreatments, Level 3 Medical Treatments. 

Level 1: Skin treatments

Vital skin Start 45 min.

De compacte start behandeling met pHformula is de ideale behandeling om in te zetten bij een huid die nog niet bekend is met de producten van pHformula of thuis nog niet is voorbereid. De behandeling bevat: dubbele reiniging, milde resurfacing, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging.

Vital skin Start 60 min.

De start behandeling met pHformula is de ideale behandeling om in te zetten bij een huid die nog niet bekend is met de producten van pHformula of thuis nog niet is voorbereid. De behandeling bevat: dubbele reiniging, milde resurfacing, onzuiverheden verwijderen, nek-, hoofdhuid- en schoudermassage masker, intensieve serums en dagverzorging.

Vital skin Start + bindweefselmassage

Tijdens deze start behandeling wordt jouw behandeling intensiever en effectiever gemaakt door extra bindweefselmassage. De huid wordt losgemaakt en geactiveerd om nieuwe cellen aan te maken, met de verhoogde doorbloeding kunnen actieve werkstoffen ook beter worden opgenomen.

Level 2: Skin treatments

Enkel i.c.m. met de thuisproducten van pH Formula

Vital skin Advanced

De advanced behandeling lijkt op de start behandeling, enkel is de voorbereide en/of onderhouden huid optimaal verzorgd en kan er over worden gegaan naar de medium resurfacing, welke hoger en sterker geconcentreerd voor een nog hoger level aan huidverbetering.

Vital skin Intensive

Bij de intensive behandeling werken we op maximaal niveau met werkstoffen in jouw huid, wanneer jouw huid de medium resurfacings gewend is kunnen we opbouwen naar het maximale niveau voor jouw huid, de intensieve resurfacings. Hiermee behalen we maximaal resultaat en zorgen we dat jouw huid in de optimale conditie komt.

Vital skin Intensive + bindweefselmassage

Met een uitbreiding van de bindweefselmassage wordt jouw behandeling intensiever en effectiever gemaakt door extra bindweefselmassage. De huid wordt losgemaakt en geactiveerd om nieuwe cellen aan te maken, met de verhoogde doorbloeding kunnen actieve werkstoffen ook beter worden opgenomen.

Level 3: Medical Treaments

Enkel i.c.m. met de thuisproducten van pH Formula

Boek nu jouw intake

Wil je een mooie huid, maar weet je niet goed hoe je dit kunt bereiken? Er zijn zo veel behandelingen, maar welke is nu geschikt voor jouw huid?

Samen gaan wij kijken wat jouw huid nodig heeft. Na een uitgebreide intake mèt huidscan, stellen we een plan op en starten we gelijk met de eerste behandeling. Direct op weg naar jouw stralende, gezonde huid!

Holistisch, wetenschappelijk & effectief