Schoonheidssalon in Bleiswijk Vital Skin Clinic

Dat is waar wij voor gaan met onze hoogwaardige huidverbeterende behandelingen en producten, samen met een holistische aanpak van binnenuit. Voor optimale ontspanning worden de natuurlijke etherische oliën aangepast op jouw mood/ stemming bij elke behandeling! Maak een afspraak in onze schoonheidssalon in Bleiswijk.

Behandelingen in onze schoonheidssalon in Bleiswijk - holistisch, wetenschappelijk & effectief

Methode in onze schoonheidssalon

Een stralende huid komt niet alleen van buitenaf, ook de vitaliteit van jouw lichaam, stressniveau en stemming spelen hierbij een grote rol. Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten, en andersom. Wij werken met drie verschillende pijlers om het beste resultaat te behalen voor jou en jouw huid, ongeacht welke huidbehandeling jij krijgt.

Persoonlijke huid- behandelingen

Met ons brede aanbod aan behandelingen en specialisatie binnen acne en pigment problemen, kunnen wij bijna alle huidproblemen verbeteren tot oplossen. De behandelingen verschillen in level en worden elke keer persoonlijk aangepast naar wat de huid op dat moment nodig heeft. Tijdens het verbeteren van jouw huid kun je ook heerlijk ontspannen tijdens onze behandelingen.

Orthomoleculaire voeding in bleiswijk

Voeding en supplementen kunnen heel veel doen voor je lichaam maar ook voor je huid. Voor optimale huidverbetering is het nodig om ook van binnenuit aan jouw huid te werken. Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten. Bij langdurige huidproblemen is het belangrijk om goed te onderzoeken waar het probleem vandaan komt.

Boek nu jouw intake + adviesgesprek in onze schooneheidssalon in Bleiswijck voor een mooie huid

Wil je een mooie huid, maar weet je niet goed hoe je dit kunt bereiken? Er zijn zo veel behandelingen, maar welke is nu geschikt voor jouw huid?

Samen gaan wij kijken wat jouw huid nodig heeft. Na een uitgebreide intake mèt een huidscan, stellen we een plan op en starten we gelijk met de eerste behandeling. Direct op weg naar jouw stralende en gezonde huid!

Schoonheidssalon in omgeving Zoetermeer, Waddinxveen, Den Haag, Rotterdam, Capelle aan den Ijssel, Gouda, Zuid-Holland

Blog Vital Skin Clinic Bleiswijk

Lees hier alle tips, weetjes en feitjes over schoonheidsbehandelingen, huidproblemen, huidinidicaties, orthomoleculaire voeding en meer!