Blog Vital Skin Clinic

De 3 pijlers van Vital Skin Clinic

Ken jij de 3 pijlers van Vital Skin Clinic al?  

Holistisch, wetenschappelijk & effectief 

Wij combineren het beste uit de natuur door het gebruik van etherische oliën en producten met ingrediënten met wetenschappelijk bewezen resultaten. Dat is waar wij voor gaan met onze hoogwaardige behandelingen en producten, samen met een holistische aanpak van binnenuit en optimale ontspanning om jouw stress te verminderen. Hiervoor maken wij gebruik van onze 3 pijlers: 
 

  1. Huid in balans brengen: Met ons brede aanbod aan behandelingen kunnen wij bijna alle huidproblemen aanpakken. De producten van pHformula zijn zeer clean, wat inhoudt dat zij vrij zijn van irriterende stoffen, parfum en minerale oliën. Zij maken veelal gebruik van plantaardige extracten en werken met wetenschappelijke bewezen ingrediënten. 
  1. Gezondheid verbeteren: Voeding en supplementen kunnen heel veel doen voor jouw lichaam maar ook voor jouw huid. Voor optimale huidverbetering is het veelal nodig om ook van binnenuit aan jouw huid te werken. Als je van binnen in balans bent, zie je dat van buiten. Bij langdurige huidproblemen is het vaak belangrijk om beter te onderzoeken waar het probleem vandaan komt. Met een EMB test komen we veel te weten over de nutriënten en voedingsstoffen in jouw lichaam. 
  1. Ontspanning: Stress belemmert het herstel van jouw huid en lichaam. Het kan zelfs huidproblemen verergeren en daarom besteden wij ook graag aandacht aan ontspanning. Tijdens alle behandelingen werken wij op een zo hoog mogelijk niveau aan jouw ontspanning. Bij iedere behandeling werken wij met etherische geuren die werken op jouw geest. Jij kiest de geur die past bij jouw behoefte op dat moment. 

Ben jij benieuwd naar wat onze aanpak voor jouw huid kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je heel graag! 😊 

Lees onze andere blogs: