Blog Vital Skin Clinic

De plus van huidtherapie 

Als huidtherapeut en daarbij paramedicus mag ik werken aan het verbeteren van een gezonde maar ook aan een zieke of beschadigde huid. Als huidtherapeut ben ik vrij toegankelijk. Dit betekent dat het niet nodig is om eerst langs de huisarts te gaan voor een verwijzing. Het grote verschil met een schoonheidsspecialist is dat een schoonheidsspecialist zich in principe alleen op de gezonde huid richt. Binnen Vital Skin Clinic richten wij ons met name op het verbeteren van de huid, denk aan, acneproblemen, pigmentatie, (Acne)littekens en ontsierende adertjes. 

Als huid- en oedeemtherapeut ben ik opgeleid om ook wondzorg en oedeemtherapie te mogen doen. Ik heb ervoor gekozen om dit niet aan te bieden, omdat mijn passie momenteel ligt bij huidverbetering. Mochten er vragen zijn op dit gebied dan help ik je graag en ook stuur ik geregeld door naar collega’s in de regio die hierin zijn gespecialiseerd. 

Tijdens de opleiding heb ik veel medische kennis opgedaan door het zoeken naar wetenschappelijk bewijs voor vraagstukken. Hierdoor heb ik geleerd te kijken naar wat werkzaam en bewezen is. Deze kennis voer ik door bij alle behandelingen in de praktijk.  

Lees onze andere blogs: