Blog Vital Skin Clinic

Uitgelicht; de pijler ontspanning en de geurbelevenissen.  

Een van onze pijlers is ontspanning. Door lekker te ontspannen ga je (letterlijk) beter in je vel zitten! Daarom maken wij tijdens onze behandelingen gebruik van heerlijke geurbelevenissen. Wij stellen de verschillende geurbelevenissen in deze blog graag aan je voor.  
 

Balancing – Krijg je het gevoel dat het leven langs je heen dendert en ervaar je hierdoor stress? Balancing brengt je in balans zodat je de druk van alle dag beter aan kan en dat je ten volle van het leven kan genieten. 

De blend bestaat uit de frisse, maar ook grondende combinatie van lavendin, groene mandarijn en ylang ylang. Je energie wordt gereinigd door de licht kruidige Lavendin terwijl de groene mandarijn je een flinke oppepper en levensvreugde schenkt. Laat ylang ylang je verbinden met je basis en voel je stabiel en evenwichtig. 


Energizing – Als je moe en uitgeput bent en je wel een oppeppertje kunt gebruiken. Maak je los van alles wat je bezighoudt en laad je weer op. Deze blend is een echte super booster! 

De boosters in deze blend zijn de groene citroen, rozemarijn en de milde lavendel salie. Ze hebben een positief effect op je concentratie en stimuleren je lichaam. Lemongrass, Cananga en Tolubalsem zijn de geuren die warmte geven en je tot steun zijn om weer door te gaan. 


Meditation – Laat je meevoeren op de golven van de geur. Wees ontspannen, maar bewust en kom geestelijk en lichamelijk helemaal tot rust. Mindfullness in een flesje! 

Ylang ylang is een geur die je meeneemt naar verre oorden terwijl Bergamot je hart ontspant en op een liefdevolle manier opent. Cederhout en Benzoë zorgen samen voor een goede gronding. Jasmijn zorgt voor verbinding met je tweede chakra waar inspiratie ontstaat. De heerlijke frisse den zorgt voor heldere inzichten. 

 
Purifying – Was de dag van je af en laat alles los wat je niet meer nodig hebt. Voel je vrij en bevrijdt en ervaar de ruimte die het je geeft. 

De verfrissende Purifying bestaat uit Rozemarijn, Eucalyptus radiata en Eucalyptus globulus. Deze geuren verkwikken en maken je energieveld schoon. De Lavendin balanceert je chakra’s en de zoete geur van Geranium beschermt je en brengt diepe ontspanning. 

 
Silence – Kom in de stilte, de stilte in jezelf en geef je over aan ontspanning en de liefdevolle geur. 

De ontspannende Silence bestaat uit lavendel, lavendel salie en benzoë. Deze brengen je tot rust en laten je ontspannen. Terwijl ylang ylang je gedachtestroom laat bedaren zodat je je kunt overgeven aan de rustgevende massage. Groene mandarijn laat de zorgen verdwijnen en laat je de vrolijke kant van het leven zien. De Rozemarijn verzorgt de nodige frisheid in het geheel. 


Warming – Kom thuis! De verwarmende geuren omarmen je en bieden je geborgenheid en troost. Deze blend verwarmt je lichaam, maar laat ook de innerlijke kilte verdwijnen. 

Wat een heerlijke geur! De combinatie van Kaneel, Canaga en Patchouli zorgen voor een diepe en warme blend die je lichaam verwarmen. De Bergamot ontspant het borstgebied zodat de verkilling los komt en er plaats komt voor warmte en troost. De Kruizemunt zorgt voor een frisse touch. 

Lees onze andere blogs: