Blog Vital Skin Clinic

Waarom is Vital Skin Clinic in Bleiswijk uniek?

Blog Vital Skin Clinic

  • Werkwijze
  • Kennis
  • Verzwaringsdeken
  • Hotstone’s
  • Optimale ontspanning etherische oliën
  • Behandeltrajecten op maat
  • Aanpak van binnenuit

Wat maakt Vital Skin Clinic uniek?

Bij Vital Skin Clinic vinden we het erg belangrijk dat je persoonlijk geholpen wordt. En dit zetten we voort tijdens onze behandelingen. Jouw huid is uniek daar passen bij iedere behandeling op aan. Naar de behoefte van jou en jouw huid.

Je wordt door een huidexpert geholpen maar beleeft de behandeling erg ontspannend. Zo komen effectieve huidverbetering en ontspanning samen.

De 3 peilers van schoonheidssalon Vital Skin Clinic in Bleiswijk

  1. Wij personaliseren iedere behandeling met onze etherische oliën, voor iedere gelegenheid een andere geurbelevingen; ontspanning, stress, zelfliefde, energie.
  2. Behandeltrajecten op maat. Iedere behandeling is persoonlijk en uniek. We kijken samen met jou welke behandeling bij je past.
  3. Van binnenuit, gezondheid komt mede vanuit binnenuit hoe je je voedt, dit zie je ook terug in je huid. Door de jaren heen hebben we gezien dat dit een belangrijke rol speelt bij huidproblemen. Zo werken bij van binnen en buiten op de gezondheid van je huid.

Kennis & scholing schoonheidssalon

Wij vinden het erg belangrijk om onze kennis up to date te houden. We volgen daarom jaarlijks vele trainingen, cursussen en opleidingen. Ook blijven we met elkaar intern trainen. Zodat we naast onze kennis onze behandeling blijven optimaliseren.

Verzwaringsdeken voor extra ontspanning

In de maatschappij waarin we nu leven is iedereen altijd druk, weinig tijd en veel haast. Bij Vital Skin Clinic vinden we het belangrijk dat er echt een momentje voor jou wordt gemaakt. Naast onze persoonlijke behandelingen op jouw huid afgestemd en de etherische oliën maken wij gebruik van een verzwaringsdeken. Dit is een zware deken die onbewust zorgt voor extra ontspanning van je lichaam. Je lichaam komt in ‘standje veilig’ te staan waardoor je nog meer kan genieten en ontspannen. De ontspanning wordt dus verzoorzaakt door de verzwaringsdeken, de etherische oliën en de hotstones.

Hotstone’s

Aan het einde van onze massage nemen we jouw nek en schouders heerlijk mee met onze verwarmde stenen. Warmte zorgt voor extra ontspanning van je spieren, zeker bij je nek en schouders is dat erg fijn.

Behandeltrajecten op maat in Bleiswijk

Bij Vital skin Clinic vinden we het erg belangrijk dat er goed aandacht is voor jouw huid en wat jij verbeterd wilt zien. Daarom starten we altijd met een uitgebreide intake en maken we foto’s met ons huidanalyse apparaat. Tijdens de huidanalyse kunnen goed naar de opperhuid als in de diepere huidlagen kijken. Tijdens de behandelen kijken we naar wat de behoefte van jouw huid is en wat jouw huid nodig heeft. tijdens onze behandeltrajecten gaan we je huid trainen en sterker maken. Zo werken we samen om steeds naar een hoger niveau toe te werken van huidverbetering.

Aanpak van binnenuit – holistische benadering

Bij huidproblemen werken wij niet alleen van buitenaf maar ook vanuit binnenuit willen we je huid gaan ondersteunen. Als orthomoleculair huidspecialist weten wij dat het essentieel is om deze krachten te bundelen voor mooie blijvende resultaten. De huid is de spiegel van je darmen. De effectieve en krachtige behandelingen en producten in combinatie voeding en ondersteuning in suppletie is de kracht van mooie resultaten.

Lees onze andere blogs: